A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Педагогиня зі Щитиня відзначена у номінації "Вчитель-новатор"

Дата: 31.01.2022 12:54
Кількість переглядів: 1595

Бути сучасним вчителем – значить бути  готовим до застосування нових ідей, постійно навчатися, досліджувати свою роботу  і роботу колег, застосовувати надбання передового досвіду, бути у творчому пошуку. Ці риси не видаються додатком до диплома. Вони формуються у щоденній учительській праці, через участь у професійних конкурсах.

Творення себе, як особистості, шліфування граней педагогічного  таланту відбувається у конкурсі професійної майстерності «Учитель року». Минулого тижня у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти завершились змагання у І турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Правознавство». Камінь-Каширську міську територіальну громаду на обласному етапі гідно представила Шумік Оксана, вчителька Щитинської гімназії – філії опорного закладу загальної середньої освіти «Черченський ліцей».

У творчому суперництві з іншими учасниками вона відстоювала свою компетентність, креативність   у  випробуваннях: «Тестування», «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Практична робота», «Фрагмент дистанційного уроку».

Згідно з рейтинговим листом першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Основи правознавства» наша педагогиня стала кращою у номінації «Вчитель-новатор».

Щиро вітаємо  Оксану Шумік з відзнакою! Зичимо творчого натхнення у здійсненні усіх задумів і починань,  добра, щедрої долі, сил та енергії, міцного здоров’я на довгі роки. З такою ж завзятістю крокуйте до нових професійних звершень!

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора