A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

До уваги випускників закладів загальної середньої освіти

Дата: 04.05.2022 16:15
Кількість переглядів: 58

Вступні випробування у 2022 році

 Через війну класичне ЗНО цьогоріч скасовано, але для вступу на бакалавратський ступінь ( перший курс університету) потрібно складати національний мультипредметний тест (НМТ), який містить завдання з української мови, математики та історії України. НМТ розрахований на 120 хвилин і відбуватиметься в комп’ютерному форматі. УЦОЯО підготовлено демонстраційний варіант  національного мультипредметного тесту, щоб учасники змогли ознайомитись із форматом тестування заздалегідь. А також можна потренуватись виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі на сайті ЛРЦОЯО.

  Для проходження вступних іспитів випускники, які реєструвались для проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), протягом травня 2022 року мають обов’зково  підтвердити на своїй інформаційній сторінці бажання брати участь у  національному мультипредметному  тесті  (НМТ) та вказати де саме, в якому регіоні будуть перебувати у липні місяці. Вхід на інформаційну  сторінку здійснюється за індивідуальним PIN- кодом зареєстрованого. В цьому році для участі у НМТ не будуть використовуватись сертифікати, де вказано цей логін і пароль , а тому тим,  хто зареєструвався і  не отримав сертифікат – логін і пароль для входу на свою інформаційну сторінку надають заклади освіти, для випускників минулих років- буде надіслано смс-повідомдення від Centr_zno УЦОЯО за вказаним при реєстрації  номером телефону.  Логін і пароль потрібно зберегти  для входу на Інформаційну сторінку: 

  • у травні, коли буде потрібно підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні  перебуватимете в липні;
  • напередодні тестування, щоб дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і  самостійно сформувати запрошення-перепустку; 
  • для отримання результатів НМТ.

  Проведення НМТ заплановано на липень місяць, коли буде відомо про кількість бажаючих  брати участь  у тестуванні  та сформовано і затверджено мережу пунктів їх проведення.

 МОН України уже затвердило вимоги до апаратного та програмного  забезпечення пунктів проведення НМТ.  До ЛРЦОЯО  надані пропозиції щодо попереднього підбору пунктів, що відповідають встановленим вимогам і  можуть працювати на базі закладів освіти.    


« повернутися

Вхід для адміністратора