A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Засідання професійної спільноти працівників психологічної служби при опорному закладі «Пнівненський ліцей»

Дата: 22.05.2023 12:47
Кількість переглядів: 15

Готовність дитини до шкільного навчання – така тема розглядалась на засіданні професійної спільноти працівників психологічної служби при опорному закладі «Пнівненський ліцей», яке відбулось в режимі онлайн 19 травня 2023 року.

Вступ дитини до школи завжди є переломним моментом у її житті, незалежно від того, в якому віці вона приходить у перший клас: у шість чи в сім років. Можливі ресурси для діагностики майбутніх першокласників розкрила Марина Гапонюк, практичний психолог Воєгощанського ЗДО, яка надала рекомендації щодо використання діагностичних методик для визначення готовності дитини до навчання у школі.

Галина Федчик, практичний психолог Броницького ЗДО, проаналізувала особливості співпраці психолога з батьками майбутніх першокласників та про що насамперед мають знати батьки майбутнього першокласника, на що бажано звернути їхню увагу під час підготовки дитини до школи.

Керівник професійної спільноти Тетяна Мушка підбила підсумок роботи за навчальний рік.

Учасники заняття та психолог ЦПРПП Валентина Олісейчик, підбиваючи підсумки, дали високу оцінку діяльності колег, змісту матеріалів, форм і методів роботи та власної активності на засіданнях професійної спільноти протягом року.


« повернутися

Вхід для адміністратора