A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Підсумкове засідання професійної спільноти вчителів початкових класів закладів освіти «Грудківський ліцей» та «Осівцівський ліцей»

Дата: 23.05.2023 11:13
Кількість переглядів: 23

19 травня 2023 року за сприяння центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося підсумкове засідання професійної спільноти вчителів початкових класів закладів освіти «Грудківський ліцей» та «Осівцівський ліцей». Зустріч проходила в онлайн-форматі.

Учасники обмінялися думками щодо непростих умов завершення навчального року та викликів, з якими доводиться стикатися освітянам у період воєнного стану.

Керівник професійної спільноти Світлана Дем`яник зазначила, що методична спільнота вчителів початкових класів успішно доносила до здобувачів освіти зерна добра, віри в своїх силах на теренах НУШ та показала яскраві моменти педагогічної діяльності у фотозвіті.

На засідання була запрошена випускниця «Грудківського ліцею», вчитель Котуської початкової школи Олена Костючик, яка поділилась досвідом проходження сертифікації. Вона розкрила етапи проходження сертифікації, змістовно та цікаво презентувала сходинки свого професійного зростання.

Педагогиня ліцею с.Осівці Валентина Дем`яник представила педагогічне портфоліо у міжатесаційний період та продемонструвала родзинки власних напрацювань.

Світлана Дем`яник ознайомила учасників засідання із авторськими творами, які увійшли збірку її поезій «Цвіте вишиванка над Україною».

За плідну працю педагогам подякувала директорка ЦПРПП Марина Ніщик. Вона ще раз підкреслила, що сертифікація для вчителя – це професійне зростання без бар`єрів. Висловила думку про те, що вірить у педагогів, які також можуть випробувати свої сили.

Директор закладу загальної середньої освіти «Грудківський ліцей» Іван Решетовський побажав педагогам перемоги в усіх починаннях, миру в Україні.

Зустріч видалася плідною та змістовною. Учасники отримали багато цікавих ідей та корисних порад щодо вдосконалення педагогічної діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора