A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Учитель року – 2023: відзначено кращих освітян Волині

Дата: 05.06.2023 16:09
Кількість переглядів: 19

Четверо педагогів Камінь-Каширської громади відзначено на Святі нагородження  переможців,  лауреатів та учасників першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»,  яке відбулося 02 червня 2023 року в актовій залі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» є конкурсом професійної майстерності вчителів, який проводиться на державному рівні на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року» з метою підвищення престижності професії вчителя в суспільстві.

Конкурс «Учитель року»  щороку відкриває нові імена, нові педагогічні ідеї, стає платформою для розвитку Нової української школи, є частиною нової освітньої політики та визначає провідну роль учителя у суспільстві.

Учителька закладу загальної середньої освіти «Видертський ліцей» Олеся Володимирівна Клімарчук стала лауреатом конкурсу (ІІ місце) в номінації «Основи здоров`я» нагороджена Почесною грамотою управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та сертифікатом переможця.

Відзнаки управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації отримали вчителі початкових класів:

Ольга Леонідівна Бідун, вчитель закладу загальної середньої освіти «Камінь-Каширський ліцей» №2;

Леся Степанівна Лемак , вчитель  опорного закладу загальної середньої освіти «Раково-Ліський ліцей» ;

Кузьмич Ірина Миколаївна, вчитель опорного закладу загальної середньої освіти «Камінь-Каширський ліцей №1 імені Євгена Шабліовського».

Конкурс об’єднав відданих своїй справі, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів, а головне – умотивованих і відповідальних у професії, яскравих особистостей.

Дякуємо усім учасникам конкурсу «Учитель року – 2023» за роботу, педагогічну майстерність, готовність продемонструвати фахову компетентність та творчий підхід, зібраність, невтомність та креативність. Щиро вітаємо та бажаємо успіхів,  творчої наснаги і нових педагогічних звершень! Тримаємо освітянський фронт. З вірою в Україну, у Збройні сили, в кожного з нас! Разом до Перемоги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора