A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Онлайн-нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти

Дата: 09.06.2023 12:26
Кількість переглядів: 20

08 червня 2023 року відбулась онлайн-нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, на якій обговорювались важливі питання сьогодення.

Марина Ніщик, директор ЦПРПП, озвучила питання щодо підготовки педагогів для викладання у 5-6 класах НУШ у новому навчальному році. Вона запропонувала варіанти вирішення даного питання для педагогів, які викладатимуть у класах Нової української школи у 2023/2024 навчальному році, але відповідного навчання ще не проходили.

Про нагородження педагогічних працівників, існуючу нормативну базу та оформлення нагородних матеріалів говорила Світлана Денисюк.

Питання курсової перепідготовки педагогічних працівників, планування підвищення кваліфікації, визнання результатів та дотримання встановлених законодавством вимог згідно з Порядком підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників висвітлила Тетяна Лесик.

Ганна Лук’янчук акцентувала увагу на питаннях нормативно-правового забезпечення закінчення навчального року, оформлення додатків документів про освіту, про підготовку старшокласників до національного мультипредметного тестування та наголосила про дотримання безпекових норм та правил.

Марина Ніщик відмітила, що одним із найважливіших підходів у діяльності Центру на шляху досягнення цілей, запорука важливих змін у забезпеченні якості освіти є співпраця з керівниками і педагогічними працівниками закладів освіти та освітніх установ громади та подякувала за розуміння, підтримку, взаємодію, своєчасне вирішення проблемних питань.

Усі ми разом компетентною працею робимо свій внесок у перемогу над ворогом. Бажаємо всім перемоги та миру!


« повернутися

Вхід для адміністратора