A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Відбувся сертифікований семінар-практикум «STEM-технологія на уроках природничої освітньої галузі НУШ

Дата: 11.10.2023 12:03
Кількість переглядів: 24

🔰10 жовтня 2023 року відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти був проведений сертифікований семінар-практикум «STEM-технологія на уроках природничої освітньої галузі НУШ».

🔻Мета заходу: вирішення актуальних питань професійного розвитку педагогів Нової української школи в умовах запровадження STEM-освіти.

⬇️Тематичні напрями роботи семінару-практикуму:

☑️Науково-методичні аспекти розвитку напрямів STEM-освіти;

☑️Впровадження STEM-технологій в освітній процес;

☑️Робототехніка як засіб формування STEM-орієнтованої освіти.

👨‍🏫В семінарі-практикумі взяли участь 30 педагогів закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської міської ради.

❗З вступним словом до учасників семінару звернулася Марина Ніщик, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради.

✅Галина Ягенська, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського ІППО, народний вчитель України, поділилася з присутніми досвідом та вмінням організувати освітній процес як педагогічну взаємодію, спрямовану на розвиток особистості дитини, її підготовку до розв’язання життєвих завдань.

❕Галина Василівна провела практичне заняття, на якому вчителі вдосконалили вміння використовувати STEM-технології на уроках природничої освітньої галузі НУШ. Учасники ще раз переконалися в тому, що в реаліях сьогодення це дозволяє візуалізувати основну інформацію на уроках, вмотивовувати та підвищувати інтерес учнів до навчання, викладати матеріал більш креативно і творчо.

🤝Учасники семінару відзначили високу ефективність формування STEM-освіти як важливого кроку до розвитку інноваційної освіти. Висловили щиру вдячність Галині Василівні за спільну працю, надану можливість удосконалити знання та висловили побажання щодо подальшої співпраці.

🖊️ Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора