A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Навчально-польові збори – 2023

Дата: 13.10.2023 10:41
Кількість переглядів: 11

🌿🌲13 жовтня 2023 року педагоги закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської міської територіальної громади зібралися на навчально-польові збори в урочищі «Силікатне».

🇺🇦🪖З метою реалізації компетентнісного підходу до проведення практичних занять організаторами заходу управлінням гуманітарної політики міської ради, центром професійного розвитку педагогічних працівників було залучено практиків військової справи: Вивчали загально-теоретичні аспекти викладання предмету «Захист України», удосконалювали практичні навички по розділах програми «Вогнева підготовка»«Види бойового забезпечення»«Тактична підготовка». Розглянули правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення.

❗Особливу зацікавленість у учасників семінару викликало ознайомлення з сучасними технічними розробками моделей навчальної страйкбольної зброї, яку можна застосувати для відпрацювання необхідних практичних навичок, «Кропивою» — програмним забезпеченням розробленим для планування, розрахунків та орієнтування, яке використовують наші захисники а також військовими картами. Інструктори районного ТЦК та СП провели практичне заняття з удосконалення навичок стрільби з автомата.

🔰Проведений захід сприяв професійному зростанню вчителів. Отримані знання та навички вони застосовуватимуть у подальшій роботі з учнями. Учасники висловили щиру вдячність організаторам та працівникам районного ТЦК та СП за змістовне навчання, продуктивну роботу, активну співпрацю.

🖊️Консультант ЦПРПП Світлана Денисюк


« повернутися

Вхід для адміністратора