A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Стартувала програма підвищення кваліфікації вчителів початкових класів «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Дата: 03.11.2023 09:33
Кількість переглядів: 17

☑️В кінці жовтня 2023 року на базі закладу загальної середньої освіти «Камінь-Каширський ліцей» №2 стартувала програма підвищення кваліфікації вчителів початкових класів «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» за підтримки The LEGO Foundation.

🤝Зазначена програма реалізується у межах Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.

❗Тренер Ольга Конончук, вчитель початкових класів Камінь-Каширського ліцею №2, познайомила учасників з ефективними технологіями навчання та шляхами їх впровадження у сучасний освітній процес.

🙌Тренінги пройшли у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, активно включалися у роботу, виявляли творчий підхід до виконання поставлених завдань, що сприяло, підвищенню фахового рівня та професійної майстерності.

🔺Зазначена Програма охопить навчанням 239 учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської громади (10 груп) протягом жовтня 2023 року - травня 2024 року включно.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора