A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів

Дата: 29.11.2023 16:52
Кількість переглядів: 42

✅28 листопада 2023 року у дистанційному форматі відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів.

☑️Ефективність комунікації практичного психолога в інформаційному середовищі закладу освіти в умовах воєнного стану висвітлила психолог ЗДО «Світлячок» Світлана Петрук.

☑️Психопрофілактика посттравматичних стресових розладів: сутність, ознаки, корекція – таку тему розкрила Олена Карпік, психолог Підрічанської гімназії–філії ОЗЗСО «Раково-Ліський ліцей».

☑️Тетяна Борсук, психолог МРЦ, провела з учасниками вправи на емоційну стійкість та стресостійкість, відновлення психологічних ресурсів в умовах сьогодення.

☑️Діагностичним інструментарієм для виявлення стресу та ПТСР поділилась психолог ОЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей №1 ім Євгена Шабліовського» Галина Леонець.

Валентина Олісейчик, психолог ЦПРПП, презентувала науково-методичні матеріали для використання фахівцями під час воєнного стану.

🔸Обговорили також вимоги до конкурсних авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі».

🔹Під час онлайн-спілкування практичні психологи та соціальні педагоги мали змогу обмінятися думками, отримати практичні поради. Учасники заходу висловили вдячність за цікавий і корисний онлайн-захід.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора