A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

На базі закладу загальної середньої освіти «Малоглушанський ліцей» в режимі онлайн проведено засідання професійної спільноти вчителів початкових класів

Дата: 01.12.2023 11:33
Кількість переглядів: 12

🔰29 листопада 2023 року на базі закладу загальної середньої освіти «Малоглушанський ліцей» в режимі онлайн проведено засідання професійної спільноти вчителів початкових класів у Великоглушанському освітньому окрузі.

🔷Тема засідання актуальна та затребувана на сьогоднішній день: «Освітні втрати: причини, наслідки, шляхи вирішення проблеми».

🔶Про причини виникнення освітніх втрат, їх цільову аудиторію та впровадження програм з надолуження освітніх втрат у закладах освіти проінформувала учасників спільноти Людмила Баховська.

🔹Власним досвідом роботи щодо подолання освітніх втрат у початковій школі поділилася Людмила Віліч. Педагоги ознайомилися із рекомендаціями педагога щодо вирішення проблем освітніх втрат та отримали поради з використання онлайн-сервісу «Чарівні пігулки».

🔸Наталія Пасик ознайомила членів спільноти з переліком вебінарів, курсів, онлайн-конференцій, тощо з даної тематики.

На засіданні спільноти активними учасниками були практичні психологи.

☑️Анна Гузенюк, практичний психолог ЗЗСО «Великоглушанський ліцей», презентувала роботу про роль психолога у Новій українській школі, наголошуючи, що налагодження здорової психологічної взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу – це головна місія практичного психолога в контексті НУШ.

☑️Психолого-педагогічний тренінг «Психологічне розвантаження педагогів в умовах війни» провела практичний психолог Малоглушанського ліцею Любов Слюсар. Вона наголосила про важливість для забезпечення психологічного комфорту під час навчання.

🙌На заході була створена атмосфера підтримки та розуміння. Присутні обговорили наявні ризики, проблеми, спільно спроєктували маршрут подолання труднощів.

✍️За інформацією Наталії Миколаюк, керівника професійної спільноти


« повернутися

Вхід для адміністратора