A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Продовжується серія тренінгів для освітян Камінь-Каширської громади

Дата: 04.12.2023 12:28
Кількість переглядів: 18

🩵Впродовж листопада 2023 року проведено практичні тренінги «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» (тренер Ольга Конончук, вчитель початкових класів Камінь-Каширського ліцею №2).

💛Захід відбувся у рамках підтримки відновлення освіти України фундацією «LEGO» і Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та «The Lego Fondation».

🔷Метою зустрічей було упровадження діяльнісного методу навчання в освітній процес закладів загальної середньої освіти як способу реалізації ідей та змісту Нової української школи і відповіді на питання як навчати дітей сьогодні. Адже підхід, спрямований на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості; застосування теоретичних знань на практиці; формування здібностей до самоосвіти і командної роботи; успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію в майбутньому.

🔶Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, фантазували, креативно та творчо підходили до виконання поставлених завдань, щиро ділилися досвідом, що сприяло, підвищенню фахового рівня та професійної майстерності учасників тренінгу.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора