A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

На базі Погулянківської гімназії в режимі онлайн відбулося засідання професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін

Дата: 05.12.2023 12:37
Кількість переглядів: 12

29 листопада на базі ЗЗСО «Погулянківська гімназія» в режимі онлайн відбулося засідання професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін під керівництвом Любові Лесик (ЗЗСО «Великоглушанський ліцей»).

🔰На занятті опрацювали тему «Дослідницька, творча проєктна діяльність у формуванні ключових предметних компетентностей». Вчителька історії Погулянківської гімназії Галина Віліч, розкривши тему, зазначила, що створення проєкту - це діяльність передусім учнів, які працюють над проєктом, це самостійна творча робота, яка виконується від задуму до його втілення в життя під контролем і постійним консультуванням учителя.

🔷Тема проєкту над яким працювали учні школи - «Звичаї і традиції найбільшого роду села Погулянка - родини Кошелюків».

🔶Результат роботи над дослідницьким проєктом учні представили у вигляді відеороликів. Заключний етап Галина Степанівна представила у своєму відеоуроці, де учні презентували напрацьовані проєкти.

☑️Досвідом роботи з даної теми поділилася також Люся Бухвал, вчителька Невірської гімназії.

❗Учасники засідання наголосили на важливості збереження історії рідного краю для майбутніх поколінь і саме дослідницько-проєктна робота дає можливість досягти цієї мети та вимагає від учасників освітнього процесу застосовувати нові знання, виробляє вміння діяти і приймати рішення самостійно, розвиває критичне мислення і прагнення до творчості та саморозвитку, формує бажання і здатність самостійно вчитися. Практична спрямованість здобутих знань значно підвищує їх соціальну цінність та значущість.

🙌🕊️Дякуємо педагогам за натхнення, творчість, реалізацію нових ідей. Всім миру та ПЕРЕМОГИ!

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора