A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Інноваційна діяльність вчителів початкових класів в умовах дистанційного та змішаного навчання

Дата: 11.12.2023 16:43
Кількість переглядів: 10

🔹8 грудня 2023 року на базі Фаринківської початкової школи - філії ОЗЗСО «Пнівненський ліцей» в режимі онлайн відбулося засідання професійної спільноти вчителів початкових класів під керівництвом Валентини Грудік.(ОЗЗСО «Пнівненський ліцей»).

🔸На засіданні опрацювали тему «Інноваційна діяльність вчителів початкових класів в умовах дистанційного та змішаного навчання» у формі методичного ярмарку.

🔹Тетяна Приходько розкрила тему «Електронні освітні ресурси для Нової української школи». Вчителька зазначила, що використання електронних освітніх ресурсів дозволяє урізноманітнити діяльність учнів, форми роботи, активізувати увагу, підвищити творчий потенціал особистості.

🔸Практичні поради «Форми та методи подання освітнього матеріалу в умовах дистанційного навчання» висвітлила Людмила Лебіч. Вона звернула увагу на те, що для дітей, які сьогодні зростають у цифровому світі, цілком природним є цифрове середовище, яке вони використовують для отримання та обміну інформацією. Навчатися онлайн - це нова, цікава пригода для дитини.

🔹Любов Багнюк представила членам професійної спільноти фрагменти онлайн - уроків «Звуки та кольори природи» (2 клас) та «Милосердя. Святий Миколай» (1 клас).Учасники розробили пам'ятку «Навчаю дистанційно».

☑️Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Марина Ніщик відзначила високий професійний рівень цікавого, змістовного і, безумовно, корисного для педагогів заходу.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора