A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Засідання професійної спільноти вчителів фізики та астрономії на базі ЗЗСО «Полицівський ліцей»

Дата: 12.12.2023 15:12
Кількість переглядів: 15

🔷Не секрет, що сконцентрувати увагу сучасних учнів на уроках, буває складно. Саме питанню підвищення якості дистанційної освіти присвячено спільне засідання професійної педагогічної спільноти вчителів фізики та астрономії - ІІІ засідання Методична вітальня «Хочу поділитись…». яке відбулося 11 грудня 2023 року.

🔶Освітяни говорили про прийоми і методи інноваційних технологій для активізації пізнавальної діяльності,а також про формування позитивної мотивації до пошуково-дослідницької діяльності під час виконання проєктів на уроках фізики та астрономії.

🔹На засіданні Наталія Сидорук психолог ЗЗСО «Олениненська гімназія» ознайомила присутніх з поняттям «ментальне здоров’я», розповіла про роботу з сім’ями до яких незабаром повернуться захисники і захисниці, склала алгоритм дії для забезпечення комфортної психологічної атмосфери у сім’ї.

🔸Правильна і грамотна комбінація педагогічних хитрощів приведе до успіху. Фізика – наука природнича, тому вчитель повинен турбуватись про те, щоб кожна дитина усвідомила цілісність світу, природи. Через фізику учитель просто і делікатно виховує смак до життя, використовуючи елементи інтеграції знань і зацікавлює учнів іншими предметами.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора