A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Відбулося засідання професійної спільноти педагогів-організаторів, яке діє на базі ЗЗСО «Ворокомлівський ліцей»

Дата: 13.12.2023 14:36
Кількість переглядів: 15

☑️11 грудня відбулось засідання професійної спільноти педагогів-організаторів, яке діє на базі ЗЗСО «Ворокомлівський ліцей» (керівник: Любов Костючик)

🔻«Формування в учнів орієнтирів на загальнолюдські цінності» - таку тему обговорили педагоги на засіданні.

🔹«Утвердження людської гідності та доброчесності, зокрема академічної, через виховання чесності, відваги, наполегливості, милосердя, доброти, справедливості, поваги до прав людини» – таку тему висвітлила Надія Ковзолович, педагог-організатор ЗЗСО «Великоглушанський ліцей».

🔸Педагог-організатори ЗЗСО «Підцир`ївський ліцей» Яна Дроздова поділилась досвідом роботи з питання виховання духовної культури особистості та створення умов для вільного формування в учнів власної світоглядної позиції.

🔹Саме добрі справи, які починаються зі шкільних років, виховують у дітях емпатію, здатність розуміти інших, дають змогу накопичувати досвід соціальної взаємодії та спілкування переконливо довела педагог-організатор Оксана Давидюк із ЗЗСО «Підцир`ївський ліцей» через презентацію роботи волонтерського загону.

🔸Психолог ЦПРПП Валентина Олісейчик, підводячи підсумки засідання, наголосила на тому, що виховання на цінностях – це один з ключових компонентів НУШ.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора