A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Засідання професійних спільнот педагогів-організаторів в онлайн-форматі відбулись у ЗЗСО «Броницький ліцей»

Дата: 13.12.2023 14:53
Кількість переглядів: 17

✅Засідання професійних спільнот педагогів-організаторів в онлайн-форматі відбулись у ЗЗСО «Броницький ліцей» (керівник: Леся Жданюк) та ОЗЗСО «Черченський ліцей» (керівник: Людмила Хлистік).

🔷«Становлення національно-патріотичної свідомості у здобувачів освіти через впровадження цікавих та ефективних форм роботи» - з даної теми поділилась досвідом роботи Вікторія Усік, педагог-організатор ЗЗСО «Піщанський ліцей». Вона наголосила на важливості національно-патріотичного виховання, одному із ключових пріоритетів освіти та презентувала систему роботи учнівського самоврядування закладу освіти.

🔶Учасники професійної спільноти ОЗЗСО «Черченський ліцей» опрацювали питання «Формування здорового способу життя і створення умов для гармонійного фізичного та психоемоційного розвитку дитини».

🔹Досвідом з даної теми поділились педагоги-організатори ЗЗСО «Черченський ліцей», Людмила Хлистік та Юлія ТкачикІрина Макарчук (Раково-Ліський ліцей», Оксана Шумік «Щитанська гімназія». Психолог Олена Вознюк з Черченського ліцею надала рекомендації щодо психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора