A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Відбулася онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів початкових ЗЗСО «Броницький ліцей» та ЗЗСО «Воєгощанський ліцей»

Дата: 15.12.2023 09:31
Кількість переглядів: 11

✅12 грудня відбулася онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів початкових ЗЗСО «Броницький ліцей» та ЗЗСО «Воєгощанський ліцей» за темою «Формування предметних та ключових компетентностей учнів початкових класів в умовах реформування освіти. Школа – простір безпеки: нові виміри».

🔷Альона Мацик розкрила тему «НУШ в дії. Більше, ніж гра: діяльнісний підхід для успішного навчання» і презентувала практичний досвід використання цеглинок LEGO на уроках української мови. Вона зазначила, що у грі діти розвивають мовленнєві вміння, уміння вирішувати проблемні завдання і співпрацювати, розподіляючи ролі та обов’язки.

🔶Тетяна Гапонюк висвітлила питання «Здоров’язбережувальні аспекти сучасного уроку». Вона представила членам професійної спільноти фрагменти онлайн – уроків інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

🔹Галина Шевчук проінформувала учасників спільноти про причини виникнення освітніх втрат та ознайомила з можливими шляхами їх надолуження.

🔸На кінець зустрічі практичний психолог Аліна Макарчук розкрила тему «Від стресу до адаптації», презентувавши низку вправ і порад, які допомагають учасникам освітнього процесу зберегти і відновити внутрішні ресурси.

❗Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Марина Ніщик відзначила високий професійний рівень і практичну цінність зустрічі.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора