A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Майстерка для вчителів освітньої галузі «Суспільствознавство»

Дата: 16.01.2024 11:27
Кількість переглядів: 14

🔹Сучасному вчителеві основної школи необхідно мати практичний досвід використання інтерактивних та інноваційних технологій для забезпечення якісної освіти.

🔰12 січня відбулося онлайн-засідання вчителів освітньої галузі «Суспільствознавство» на базі ЗЗСО «Видертський ліцей». Від Євчук Л.Ф., керівника професійної спільноти, вчителя історії ЗЗСО «Видертський ліцей», учасники дізналися: про суть, переваги і недоліки діяльнісного підходу, як наповнити освітній процес практичними вправами, техніками, ефективними методами й прийомами реалізації компетентнісного навчання на уроках, як за допомогою Wordwall швидко і легко створювати неповторні навчальні ресурси.

🔸Про інноваційні методи, способи подолання освітніх втрат говорила у виступі Куцик А.Ю. (ЗЗСО «Видертський ліцей»). Особливо цікавою була представлена нею презентація палітри інтерактивних сервісів, онлайн-дошок і практичних порад як з ними працювати.

🔹Цінними були поради щодо використання різних способів генерування ідей, зокрема, ментальної карти, помічників вчителя в інтерактивному навчанні – сервісу Google Classroomплатформи Classtime, які дозволяють зберігати мотивацію та досягати якісних результатів під час дистанційного навчання, допомагають усувати навчальні втрати, створювати, систематизувати і зберігати власні напрацювання.

🔸Своїми надзвичайно позитивними враженнями від проведеної майстерки ділилася вчителька Ворокомлівського ліцею Костючик Л.М.

🔹Консультант ЦПРПП Денисюк С.Ф. наголосила на окремих питаннях реєстрації вчителів галузі «Суспільствознавство» для участі у сертифікації у 2024 році.

🙌Висловлюємо вдячність керівнику та учасникам спільноти за цікаву та змістовну зустріч, високий професіоналізм та практичний досвід.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора