A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Учень Камінь-Каширського ліцею №1 імені Євгена Шабліовського виграв смартфон у Всеукраїнському освітньому проєкті

Дата: 01.02.2024 10:24
Кількість переглядів: 32

❄️Вчитель початкових класів Мирослава Грищук разом з учнями 3-Д класу долучилися до конкурсу за темою "Зимові свята!", який відбувся в рамках проєкту «Всеукраїнська дитяча ліга QUIZ».

✅За креативність, творчий підхід, наполегливість, старанність дипломами нагороджено Дяк Анну, Сидорчук Яну, Локацьку Христину. Головний приз, смартфон, дістався Ігорю Ходаковському.

🔰Вручити телефон та привітати з перемогою учасників конкурсу у Камінь-Каширський ліцей №1 завітали міський голова Віктор Пась та керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

☑️Посадовці відзначили професійність педагога, креативність, старанність учнів та їх батьків. Також побажали дітям і надалі брати участь у цікавих проєктах, конкурсах, вікторинах, старатися, тоді обов’язково досягнуть вершин.

🟢Керівництво школи та педагог подякували Віктору Івановичу за можливість взяти участь в проєкті. Відтак здобувачі освіти цікаво, корисно, сучасно і пізнавально проводять час у школі.

☝️Зауважуємо, до проєкту долучалися й інші заклади освіти Камінь-Каширської громади, учні яких також отримали дипломи та солодощі.

🙌Радіємо успіхам наших школярів та їх наставниці, щиро бажаємо щасливого, мирного, активного та цікавого освітнього процесу!


« повернутися

Вхід для адміністратора