A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Учні закладів освіти Камінь-Каширської територіальної громади здобули 29 перемог на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році

Дата: 23.02.2024 12:40
Кількість переглядів: 30

👨‍🏫🏫Учні закладів освіти Камінь-Каширської територіальної громади здобули 29 перемог на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році: 2 – І місця, 11 – ІІ, 16 – ІІІ.

☝️Зауважуємо, що олімпіади проводилися із 16 навчальних предметів. Найуспішніше виступили учні: з англійської мови (4 перемоги з 5 учасників); з української мови (5 перемог з 8 учасників); з біології (3 перемоги з 5 учасників); з правознавства (2 перемоги з 2 учасників); з історії (2 перемоги з 3 учасників).

🔹Також маємо п’ять перемог з математики; по 2 перемоги з інформатики, хімії, фізики. По 1 – з трудового навчання та німецької мови.

▫️У розрізі закладів освіти такий результат:

☑️ОЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей №1 імені Євгена Шабліовського» - 11 призових місць;

☑️ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей» №2 – 7;

☑️ЗЗСО «Видертський ліцей» – 4;

☑️по 2 призових місця ОЗЗСО «Раково-Ліський ліцей» та ЗЗСО «Бузаківський ліцей»;

☑️по 1 –ЗЗСО «Підцир’ївський ліцей», ЗЗСО «Броницький ліцей», ЗЗСО «Мостищенська гімназія».

✅Переможцями XХ обласної математичної олімпіади імені академіка Михайла Кравчука стали 6 учнів ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей» №2 ( 2 - ІІ місця, 4 - ІІІ).

🔹Командна перемога учнів ОЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей № 1 імені Євгена Шабліовського» в XXIV обласному етапі турніру юних математиків - III місце.

🔹Учень 9 класу ОЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей№1 імені Євгена Шабліовського» посів ІІ місце на Волинській учнівській Інтернет-олімпіаді з інформатики.

🔹Традиційно призові місця зайняли учні на обласному етапі ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – 1 - ІІ місце (ОЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей №1 імені Євгена Шабліовського») та обласному етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка: 1 – І місце (ОЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей №1 імені Євгена Шабліовського»).

✅Досягнуті результати є свідченням високого рівня підготовки учасників олімпіад, конкурсів та наполегливої праці їх педагогів-наставників, керівників закладів освіти.

💙💛Щиро радіємо успіхам наших учнів, саме вони – творці майбутнього сильної, вільної, незалежної української держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора