A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Семінар для педагогів дошкілля за темою «Координація дій всіх педагогічних працівників – важливий чинник ефективності роботи з питань безпеки життєдіяльності»

Дата: 26.02.2024 13:59
Кількість переглядів: 16

🙌Дитина, її життя і здоров’я – найвища цінність держави. Захистити її від можливих небезпек і навчити безпечно взаємодіяти з довкіллям – одне з провідних завдань, визначених у головному документі дошкільної освіти – Базовому компоненті.

✅23 лютого 2024 року на базі Грудківського закладу дошкільної освіти «Ясла-садок «Сонечко» в онлайн-режимі відбувся семінар для педагогів дошкілля за темою «Координація дій всіх педагогічних працівників – важливий чинник ефективності роботи з питань безпеки життєдіяльності».

⛑️❗Педагоги акцентували увагу на мінній безпеці, зокрема, як діяти у разі небезпечних ситуацій. Наголосили на формуванні у дітей навичок пожежної безпеки, зміцненні фізичного здоров’я дошкільників шляхом впровадження сучасних технологій та нетрадиційних методів оздоровлення.

☑️Під час заходу педагоги розглянули питання психологічного супроводу в умовах сьогодення.

🔰Головний спеціаліст відділу освіти Олеся Костюк зауважила, що безпека життєдіяльності учасників освітнього процесу – пріоритетний напрям роботи, якому приділяється найбільша увага, особливо в умовах непростого воєнного сьогодення.

🇺🇦🕊️Олеся Вікторівна подякувала присутнім за плідну співпрацю, професійність та відповідальність, побажала, щоб всі українські діти здобували освітиу у мирній, безпечній українській державі.

🖋️Відділ освіти Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора