A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Команда важкоатлеток Волині, до складу якої увійшли спортсменки Камінь-Каширської громади, виборола першість на Чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років

Дата: 19.03.2024 10:18
Кількість переглядів: 14

🔹9 вихованок дитячо-юнацької спортивної школи Камінь-Каширської міської ради увійшли до складу збірних команд Волинської області та продемонстрували відмінні результати під час Всеукраїнського Чемпіонату.

🏆У загальному заліку спортсменки посіли І місце, набравши вдвічі більше балів за команди, які представляли інші області України.

💙Окрема гордість – Катерина Малащук, яка встановила п'ять рекордів України, а також здобула І місце в індивідуальному заліку.

💛Щиро радіємо за важкоатлеток Камінь-Каширської ДЮСШ, які вибороли високі результати та пишаємося:

🥇місце – Козак Софія

🥇місце – Король Анна

🥇місце – Чмух Марія

🥈місце – Чмух Олександра

🥈 місце – Кривдік Карина

❗Решта учасниць професійно виступили та допомогли нашій області зайняти І місце.

🖋️"Сердечно дякуємо всім важкоатлеткам Камінь-Каширської громади, нашим вихованкам, за активну спортивну позицію, старання, професіоналізм. Окреме спасибі високопрофесійним тренерам ДЮСШ – Валентину Андрусю та Богдану Андрусю. Багато сил та вмінь ви прикладаєте щодня, аби наші спортсменки показувати найкращі результати на рівні України та світу. Нехай ці досягнення будуть вкладом у нашу довгоочікувану Перемогу. Низький уклін всім Захисникам, завдяки яким наші діти мають можливість брати участь та перемагати" – зазначає керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

🙌Приєднуємося до всіх вітань. Як завжди, наші важкоатлетки – найкращі. Вітаємо!



« повернутися

Вхід для адміністратора