A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Відбулося позапланове засідання атестаційної комісії ІІ рівня Управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради

Дата: 21.03.2024 16:45
Кількість переглядів: 36

🔰20 березня 2024 року відбулося позапланове засідання атестаційної комісії ІІ рівня Управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради

🔸З 1 вересня 2023 року вступило в дію нове Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом МОН України №805 від 09.09.2022 року. Всебічне і комплексне оцінювання професійної діяльності педагогів здійснюється згідно вимог вказаного нормативного документа.

🔸До повноважень атестаційної комісії входить:

✅розгляд документів педагогічних працівників, які атестуються, за потреби перевірка їх достовірності;

✅встановлення дотримання вимог пунктів 8,9 розділу І Положення (обсяг підвищення кваліфікації, освітній рівень та стаж роботи на посаді;

✅оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника з урахуванням його посадових обов’язків та вимог професійного стандарту.

🔹Для належного оцінювання професійних компетентностей педагогів атестаційною комісією було прийнято рішення вивчати та аналізувати практичний досвід роботи педагогічних працівників, які атестуються, шляхом відвідування навчальних занять, заходів тощо. Педагоги мали право подати до атестаційної комісії документи, що , на їх думку, свідчать про педагогічну майстерність та/або професійні досягнення.

🔹Питання, які розглядались на засіданні: про результати вивчення практичного досвіду роботи педагогів закладів дошкільної освіти на місцях, аналіз роботи в міжатестаційний період згідно професійного стандарту (за наявності) та посадової інструкції; самоаналіз (самопрезентація) досвіду педагогів, які атестуються, і подали матеріали.

🔹Зібрані кейси наших вихователів-методистів, вихователів, музичних керівників, асистентів вихователів продемонстрували набутий досвід і компетенції, їхні навички, досягнення та найбільш значимі результати практичної діяльності у міжатестаційний період. Керівники закладів дошкільної освіти проаналізували практичний досвід роботи педагогічних працівників і подали свої пропозиції атестаційній комісії.

☑️Рішення щодо результатів атестації буде прийняте на підсумковому засіданні. Бажаємо не втрачати креативності, здатності до творчості.



« повернутися

Вхід для адміністратора