A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

У Підрічанській гімназії відкрили пам'ятну меморіальну дошку загиблому Герою української держави, вчителю – Василю Філозофу

Дата: 25.03.2024 11:11
Кількість переглядів: 29

✔️22 березня 2024 року в село Підріччя, до рідної школи загиблого воїна України Василя Григоровича, з'їхалися рідні та близькі люди, представники влади, прийшли вчителі, учні.

🔹Сьогодні, 23 березня, наш Захисник мав би зустрічати свій день народження в колі родини, проте клята війна безжально забрала його життя. Боєць загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Першотравневе на Харківщині 7 листопада 2022 року.

☑️У знак вічної згадки, шани і вдячності у Підрічанській гімназії, де працював Василь Філозоф, за підтримки Камінь-Каширської міської ради встановили пам'ятну меморіальну дошку.

💙💛Найкращими спогадами про талановитого, мудрого, шляхетного, толерантного, розумного вчителя, справжнього патріота нашої країни, поділилися освітяни – керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич.

☝️Сергій Володимирович та Людмила Олександрівна висловили щиросердечну вдячність мамі ГерояГанні Василівні за гідне виховання сина, згадали про вагомий внесок вчителя у виховання підростаючого покоління.

❗Відтепер погляд хороброго військовослужбовця з пам'ятної дошки буде зустрічати та проводжати учнів, вчителів і всіх людей, які проходитимуть повз, а також нагадуватиме завдяки кому наша Україна вільна.

😢На жаль, Герої таки помирають, але пам'ять про них лишаться жити вічно у людських серцях.

🇺🇦🖋️Василю Григоровичу Філозофу назавжди 47!



« повернутися

Вхід для адміністратора