A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Розвиваємося та вдосконалюємо професійні навички під час тренінгу «Діяльнісний підхід у початковій школі»

Дата: 02.02.2024 10:39
Кількість переглядів: 4

В січні 2024 року центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з тренером Ольгою Конончук, вчителем початкових класів Камінь-Каширського ліцею №2,  проведено  одноденні практичні тренінги-навчанння   «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» за підтримки The LEGO Foundation .

Завдання тренінгу – продемонструвати учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів та з’ясувати питання щодо впливу гри на сфери розвитку дитини.

Учасники тренінгів  успішно опрацювали усі блоки, які передбачає програма навчання, а саме: «Педагогічні стратегії НУШ»«Діяльнісний підхід в освіті»«Характеристики діяльнісного підходу»«Освітні розриви і втрати»«Сутність та складові поняття «благополуччя» дитини»«Проєктне навчання»«Агентність дитини».

Такий формат спілкування вчителів початкових класів показує, наскільки глибинно вони зрозуміли та усвідомили сутність поняття «діяльнісний підхід», його переваги та подальше застосування методики у власних щоденних професійних практиках.

Проведені зустрічі є важливою тренінговою та методичною підтримкою педагогів закладів освіти  Камінь-Каширської громади.

Тож йдемо в ногу з часом, вдосконалюємо професійні навички!

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора