A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

На базі закладу загальної середньої освіти «Піщанський ліцей» в режимі онлайн було проведено засідання професійної спільноти вчителів початкових класів з теми «Національно-патріотичне виховання молодших школярів»

Дата: 23.02.2024 16:42
Кількість переглядів: 6

🔰20 лютого 2024 року на базі закладу загальної середньої освіти «Піщанський ліцей» в режимі онлайн було проведено засідання професійної спільноти вчителів початкових класів з теми «Національно-патріотичне виховання молодших школярів».

✅Про реалізацію основних положень Концепції національно-патріотичного виховання на уроках у початковій школі розповіла Руслана Шпанчук. При цьому належну увагу звернула на форми, методи, засоби виховання.

🔹Лілія Гноянець поділилася своїми напрацюваннями з даної теми, презентувала палітру заходів, які реалізують мету патріотичного виховання під час проведення навчальних занять, виховних заходів, позакласної роботи.

🔸Психолог закладу Ніна Мельник розкрила тему «Від стресу до адаптації». Вона ознайомила з методиками, які допомагають заспокоїтись у стресовій ситуації. Найбільшу цікавість викликала саме практична вправа, яку було проведено з членами професійної спільноти.

☑️Підсумувала роботу засідання Марина Ніщик, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників.

🖋️За інформацією Валентини Шафарчук, керівника професійної спільноти вчителів початкових класів


« повернутися

Вхід для адміністратора