A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Оновлена інформатика – IT-студії

Дата: 06.03.2024 16:16
Кількість переглядів: 9

👨‍💻06 березня 2024 року відбувся онлайн-семінар для вчителів інформатики та вчителів початкових класів «Проєкт «Оновлена інформатика – IT-студії» для 2-11 класів закладів загальної середньої освіти».

☑️Директорка центру професійного розвитку педагогічних працівників Марина Ніщик повідомила, що цей проєкт створено за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України та за підтримки програми ЕU4DigitalUA. Матеріали ІТ-студій та рекомендації щодо користування платформою розміщено у вільному доступі.

☑️Консультант центру Юрій Довжик ознайомив учасників семінару з можливостями даної платформи, що дозволяють гнучко формувати навчальну траєкторію з модулів різних змістових ліній для різних циклів освіти відповідно до обраної модельної або навчальної програми.

✔️Юрій Володимирович продемонстрував як педагогам зареєструватися на платформі та відзначив, що завдяки проєкту відбувається модернізація системи навчання, діджитал-технології розвиватимуться ще стрімкіше.

✔️Тепер черга вчителів почати використовувати IT-студії. На цьому етапі важливо якісно інтегрувати цей ресурс у освітній процес та адаптуватися до нового й інтерактивного формату занять.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора