A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

На базі закладу загальної середньої освіти «Добренський ліцей» в режимі онлайн було проведено засідання професійної спільноти учителів зарубіжної літератури

Дата: 07.03.2024 12:09
Кількість переглядів: 9

☑️01 березня 2024 року на базі закладу загальної середньої освіти «Добренський ліцей» в режимі онлайн було проведено засідання професійної спільноти учителів зарубіжної літератури «Шляхи реалізації інтегрованого навчання школярів для формування цілісного світогляду» (керівник Людмила Прач).

🔸Про ідею інтегрованого навчання, актуальність, сутність і мету, розповіла Людмила Прач (ЗЗСО «Добренський ліцей»). У своєму виступі «Міжпредметна та внутрішньопредметна інтеграція на уроках НУШ» вона звернула увагу на приклади інтеграції предметів, особливості проведення академічних та спарених уроків, методичні принципи об’єднання уроків, особливості підготовки до їх проведення, структуру інтегрованих занять та компетенції, які формуються на бінарних уроках.

🔸Тетяна Сидорук (ОЗЗСО «Хотешівський ліцей») поділилася своїми напрацюваннями з питання «Практика застосування методів і прийомів інтегрованого навчання». Педагог презентувала урок на основі роману Жуля Верна «П'ятнадцятирічний капітан» - інтегрований урок-енциклопедія «Мандруючи з «Пілігримом», відкриваю для себе світ».

🔸Про перевірку зошитів із зарубіжної літератури, дотримання критеріїв оцінювання і єдиного орфографічного режиму говорила Оксана Деркач (ЗЗСО «Видричівський ліцей»).

Учасники засідання обговорили особливості відбору підручників для 7 класу.

✅Консультант ЦПРПП Тетяна Лесик наголосила на актуальності проблеми щодо надолуження освітніх втрат, доцільності і необхідності змін у календарно-тематичному плануванні задля подолання прогалин у навчанні, представила платформу ВШО, зробила оголошення про реалізацію проєкту «ДІЗнайся», підсумувала роботу засідання.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора