A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Педагоги Камінь-Каширської громади взяли участь у тренінгу громадської спілки «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

Дата: 03.04.2024 14:51
Кількість переглядів: 11

👩‍🏫💻01 та 02 квітня 2024 року з ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради, педагоги закладів загальної середньої освіти громади взяли участь в очному тренінгу «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання».

✔️Цей курс безплатний вчителям 1-11 класів усіх освітніх галузей, які хочуть навчитися сучасним технологіям дистанційного та змішаного навчання від експертів з України, США і Великої Британії, а також ознайомитися з практичними кейсами від відомих вчителів-практиків.

👨‍🏫Весь практичний курс проводив тренер Нової української школи Андрій Шворак. Під час проходження курсу розглянули такі питання:

☑️Як системно використовувати інструменти для створення цифрового контенту?

☑️Як педагогічно виважено залучити учнів до роботи з цифровими сервісами/ ресурсами?

☑️Як побудувати дистанційний урок у синхронному та асинхронному форматі?

☑️Як адаптувати навчальний матеріал для онлайн-уроку або для уроку в змішаному форматі?

▫️ Вчителі та консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Юрій Довжик практикували з новими інструментами штучного інтелекту: Lexica, Чат-gpt, Mentimeter та інші. Кожен учасник створив власну презентацію уроку за єдиною структурою, з використанням таких інструментів як: Canva, Kahoot, Wordwall, Padlet, LerningApps та інші.

📝Педагоги по завершенню отримали сертифікати підвищення кваліфікації на 45 годин.

🖋️ Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора