A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Діяльнісний підхід: більше ніж гра в Новій українській школі

Дата: 08.04.2024 14:46
Кількість переглядів: 29

✅На канікулах для вчителів початкових класів Камінь-Каширської громади продовжили цикл одноденних практичних тренінгів Програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» за підтримки THE LEGO FOUNDATION.

🔶Знову на зустрічах говорили про важливе і актуальне в освіті: впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес.

🔶Завдячуючи регіональній тренерці, вчителю початкових класів Камінь-Каширського ліцею №2, Ользі Конончук усі учасники тренінгів працювали у творчих локаціях та провели ряд практичних вправ, адже у сьогоднішній реалії освітній процес потребує нових підходів та інструментів.

🔹Педагоги громади на практиці продемонстрували готовність змінювати підходи до навчання від схеми «пояснив, закріпив, перевірив» до «відкриті завдання-запитання – робота в команді – обґрунтування власної думки – радості від процесу навчання і відповідальності за те, що я можу, хочу, буду, знаю і вмію». В підсумку всі однозначно відмітили те, що діяльнісний підхід («навчання через гру») – це найкращий і найприродніший спосіб підготувати дитину сьогодні до світу завтра, передусім, розвинути наскрізні вміння, які сьогодні є ключовою валютою на ринку праці.

🔹Зустрічі залишили безліч емоцій та вражень, а головне – почуття радості від командної роботи! Дякуємо за якісну співпрацю, а учасникам – за творчу активність і готовність розвиватися.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора