A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

У Ворокомлівському ліцеї учні та працівники активно виготовляють маскувальні сітки українським воїнам

Дата: 18.04.2024 14:14
Кількість переглядів: 10

🇺🇦У час протистояння російським ворогам жителі Камінь-Каширської громади об’єднанні спільною метою – наближенням Перемоги.

🪖💪Серед пріоритетних завдань – підтримка Збройних Сил України. Осередками волонтерства у громаді стали наші заклади освіти. Від початку повномасштабного вторгнення і донині учні, вчителі та всі працівники шкіл, садків плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, обереги тощо.

✅Сьогодні українські бійці мають велику потребу в маскувальних сітках у зв’язку зі зміною пори року. Актуальності набувають сітки із спандбонду, адже вони виготовлені з найтонших волокон полімеру, які надзвичайно міцні, легкі, тонкі та термостійкі. Із мінусів – цей матеріал вартує не дешево.

💙💛У селі Ворокомле, на базі місцевого ліцею, невтомно трудяться всі учасники освітнього процесу, на чолі із соціальним педагогом Людмилою Процик. На перервах та у вільний час вони плетуть маскувальні сітки. Віднедавна почали використовувати тканину спанбонд для виготовлення захисного засобу.

☝️Приємно зауважити, що з ініціативи Людмили Процик організовано збір на потреби ЗСУ, до якого всі охочі можуть долучитися, задонативши на купівлю матеріалів для плетіння.

🙌Ворокомлівці радо поділяться досвідом з виготовлення маскувальних сіток.

🕊️🤝Дякуємо всім працівникам, учням закладів освіти Камінь-Каширської громади, які щодня, невтомною працею, донатами та добрими справами наближають нашу Перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора