A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Тренінг «ДІЗНайся про дистанційне і змішане навчання»

Дата: 24.04.2024 12:30
Кількість переглядів: 50

☑️Вчителі суспільно-гуманітарних предметів закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської громади 16 та 23 квітня 2024 року взяли участь у дводенному тренінгу «ДІЗНайся про дистанційне і змішане навчання».

🔹Варто сказати, що реалізація проєкту здійснюється Міністерством освіти і науки України, Громадською спілкою «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні з метою підвищення кваліфікації вчителів у створенні ефективних уроків для різних форматів навчання – дистанційного, змішаного та очного за допомогою сучасних педагогічних технологій, новітніх цифрових інструментів та сервісів. За заявкою центру професійного розвитку педагогічних працівників тренер від «Освіторії» провів очне навчання.

🔹Тренінг відбувся на базі Камінь-Каширського ліцею №2. Учасники поглибили свої знання щодо нормативно-правових аспектів організації освітнього процесу, розуміння особливостей дистанційного та змішаного навчання, основ кібербезпеки, принципів конструювання ефективних уроків, удосконалили уміння адаптувати уроки очного навчання до форматів дистанційного та змішаного, опанували інтерактивні цифрові інструменти для проведення уроків.

Щира вдячність:

• тренеру Андрію Швораку за цікаве навчання, добірку результативних стратегій і практик, інтерактивних онлайн-ресурсів та застосунків, приклади використання, інструменти штучного інтелекту, надані рекомендації з універсального дизайну для навчання

• дирекції ліцею за надане приміщення і сприяння в організації тренінгу;

• учасникам за бажання творчо розвиватися, активність та дружню атмосферу;

• ЗСУ за захист і можливість працювати.

🖋️Центр професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора