A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Діяльність ЦПРПП

Майбутнє розвитку мистецької освіти в освітній установі – за мотивованими, компетентними вчителями

Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників   16  лютого 2022  проведено педагогічний майданчик пілотного впровадження Державного стандарту базової середньої освіти «Досвід тих хто попереду: НУШ – перехід на наступний рівень» педагогів галузі «Мистецтво».

11:11 18.02.2022

Громадянська та історична галузь: як розпочати роботу в НУШ

17 лютого 2022 року продовжив свою роботу педагогічний майданчик пілотного впровадження Державного стандарту базової середньої освіти «Досвід тих, хто попереду: НУШ – перехід на наступний рівень». Учасниками онлайн зустрічі стали вчителі, які в наступному році будуть викладати у 5 класі предмети громадянської та історичної галузі нового Державного стандарту. Консультант ЦПРПП Світлана Денисюк наголосила на складових процесу переходу до НУШ учителів базової школи, ознайомила з переліком модельних навчальних програм та підручників, укладених з метою їх реалізації. Вчителька історії ЗЗСО "Раково-Ліскокий ліцей" Тетяна Федік розповіла про результати апробації пілотних матеріалів з інтегрованого курсу «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти» (авт. Кафтан М.В., Козорог О.Г., Костюк І.А., Селіваненко В.В., Цеунов І.А.).

10:17 18.02.2022

Засідання професійної спільноти учителів фізичної культури

Нещодавно на базі ЗЗСО «Великообзирська гімназія» під керівництвом Сергія Приходька, вчителя Піщанівського ліцею, відбулось засідання професійної спільноти учителів фізичної культури. Учасники ознайомились і обговорили проблеми вибору навчальних модулів з фізичної культури, труднощі їх впровадження в освітній процес у зв’язку з недостатнім рівнем матеріальної бази, визначились  з основними напрямками спортивно-масової роботи на поточний рік. Володимир Приходько (Оленинська гімназія)  у своєму виступі  звернув увагу на дотримання правил техніки безпеки та ведення відповідної документації.

09:56 17.02.2022

Відбулося третє засідання онлайн-воркшопу за освітньою програмою методичного хабу «Вектори змін роботи заступника директора в закладах загальної середньої освіти у контексті реформування освіти в Україні»

10 лютого 2022 року відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників  відбулося третє засідання онлайн-воркшопу за освітньою програмою методичного хабу «Вектори змін роботи заступника директора в закладах загальної середньої освіти у контексті реформування освіти в Україні».

11:13 11.02.2022

Онлайн-семінар  спільноти вчителів допризовної і медико-санітарної підготовки Камінь-Каширської і Сошичненської територіальних громад

З метою обміну досвідом, обговорення проблеми «Основні завдання і роль предмета «Захист України у формуванні випускника - особистості, патріота, інноватора» 8 лютого 2022 року за допомогою сервісу Google Meet був проведений  онлайн-семінар  спільноти вчителів допризовної і медико-санітарної підготовки Камінь-Каширської і Сошичненської територіальних громад.

11:50 09.02.2022

Онлайн-семінар учителів суспільних дисциплін

Відповідно до плану роботи професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін, 4 лютого 2022 року на базі ЗЗСО «Ворокомлівський ліцей» відбувся онлайн-семінар з теми: «Дистанційне навчання в школі: простір можливостей».  Мета заходу – поглибити знання педагогів про особливості організації освітнього процесу за дистанційною формою навчання, вдосконалити уміння  добирати та використовувати сучасні та ефективні методики й технології навчання, розвитку учнів. Під час зустрічі учасники взяли активну участь в обговоренні доповіді  Оксани Лукашик «Педагогічний процес в умовах дистанційного навчання: комунікація між вчителем та учнем». Любов Костючик висвітлила питання «Засоби організації дистанційного навчання», розповіла про позитивну практику використання медіа, сучасні інструменти і стратегії, які дають змогу урізноманітнити уроки та спроєктувати ефективне освітнє середовище з метою підвищення якості історичної освіти  (веб-квести, скрайбінг,  ментальні карти, онлайн-пазли). Керівник спільноти Лариса Євчук відмітила готовність педагогів  до безперервного особистісного та професійного розвитку. У засіданні взяла участь консультант ЦПРПП Світлана Денисюк.

16:17 04.02.2022

Разом до НУШ

3 лютого 2022 року на базі Соснівської гімназії-філії ОЗЗСО «Пнівненський ліцей» відбулося  спільне засідання  професійної спільноти вчителів початкових класів та педагогів - предметників, які будуть навчати п`ятикласників в наступному навчальному році, на тему: «Інтегроване навчання: тематичний і діяльнісний підхід».   

13:40 04.02.2022

Відбулося третє засідання онлайн-воркшопу за освітньою програмою методичного хабу 

3 лютого   2022 року відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників  відбулося друге засідання онлайн-воркшопу за освітньою програмою методичного хабу «Вектори змін роботи заступника директора в закладах загальної середньої освіти у контексті реформування освіти в Україні».

09:28 04.02.2022

Відбулося онлайн-засідання професійної спільноти вчителів географії і природознавства при  Камінь-Каширському ліцеї №2

Відбулося онлайн-засідання професійної спільноти вчителів географії і природознавства при  Камінь-Каширському ліцеї №2 на тему: «STEM –освіта: актуальні питання, перспективи та шляхи впровадження».

14:34 03.02.2022

Вхід для адміністратора