A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

Бюро інформує

Трудові права військовослужбовців та учасників територіальної оборони

Військова служба – це державна служба особливого характеру, що пов’язана із обороною України, її незалежності та територіальної цілісності. Час проходження військової служби зараховується громадянам України до їх страхового стажу, стажу роботи, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби.

11:03 18.04.2022

Як непрацюючим жінкам отримати допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами?

Непрацюючі вагітні жінки ( також неповнолітні) та жінки, які займаються підприємницькою діяльністю та не беруть участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування мають право звертатися за отриманням державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами.

16:49 14.02.2022

Право дострокового виходу на пенсію багатодітних матерів

Право дострокового виходу на пенсію багатодітних матерівНедостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. Тому непорушними залишаються повага та вдячність до всіх матерів, а особливо тих жінок, які свідомо народжують, виховують та дають путівку в життя п’ятьом і більше дітям. Для відзначення таких матерів встановлений достроковий вихід на пенсію.

15:07 28.01.2022

Порядок спадкування земельної ділянки

Однією з підстав набуття права власності на землю громадянами України, іноземцями, особами без громадянства, юридичними особами, територіальними громадами та державою є прийняття спадщини.

15:04 28.01.2022

Порядок зміни цільового призначення земельної ділянки

У зв′язку з відкриттям ринку землі скасовано заборону, як на купівлю-продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення, так і на зміну цільового призначення та виду використання на земельні ділянки товарного сільськогосподарського виробництва, земельні ділянки, виділені в натурі власникам земельних часток для ведення особистого селянського господарства та земельних часток (паїв). Тому зараз питання щодо зміни цільового призначення землі є досить актуальним.

14:54 28.01.2022

На пошті втратили вашу посилку? Ми знаємо, що робити

Під час зимових свят ми заклопотані пошуками подарунків своїм родичам та друзям. Добре, коли все необхідне можна знайти в своєму рідному місті та подарувати особисто, але не всі наші близькі живуть поряд з нами. Тому ми їх можемо порадувати подарунком, направивши його поштою.

14:50 28.01.2022

Вхід для адміністратора