A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

У Центрі культури та дозвілля продемонстрували дві документальні кінострічки про Героїв України

14 жовтня у визначний день для нашої держави, коли вшановують захисників та захисниць України в Центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради організували демонстрацію фільмів: «Українське підпілля на Волині» та «Трохи нижче неба». Символічно, що саме у цей день всіх охочих запросили переглянути ці дві документальні стрічки, адже вони відображають важливі періоди боротьби за українську цілісність та незалежність.

20:42 14.10.2021

Честь і Слава нашим захисникам та захисницям!

14-го жовтня наша держава величає свято мужності, самовідданості й благородства, якими володіють захисники України. Це свято кожного, хто віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

16:48 13.10.2021

"Слава Україні" та "Героям Слава"

12 жовтня 2021 року у Центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради  відбулося свято, приурочене усім смілим, мужнім жінкам і чоловікам, які люблять свою державу і самовіддано її захищають – захисникам і захисницям України. В залі зібралися керівники органів місцевої влади,  військовослужбовці, волонтери, настоятелі храмів і освітянська ланка.

15:49 12.10.2021

З Днем юриста України!

Шановні юристи, щиро вітаємо з професійним святом! Бути юристом – це велика честь і відповідальність одночасно. Будьте гідними свого покликання і місії, неухильно дотримуйтесь принципів гуманізму, справедливості і незалежності. Бажаємо всім причетним до цього свята наснаги, успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди стоять Закон, а також правда та справедливість! Щоб завжди здійснювалися всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому шляху. Бережіть здоров'я і життєву силу, нехай мир і спокій дарують найрідніші люди. З днем юриста!

09:24 08.10.2021

Вітаємо з професійним святом, шановні вчителі!

 ‌Вчитель - це не просто професія, а покликання долі. За ідеальною картинкою педагога, який з усмішкою приходить на уроки стоїть так багато - недоспані ночі за написанням конспектів та перевіркою зошитів, складання сценаріїв на шкільні свята, планування цікавого, інтелектуального дозвілля учнів. Ви стаєте для наших дітей не просто  вчителями, а друзями, порадниками, які  вміють знайти вихід у незрозумілій ситуації, підібрати влучні слова. Освітяни Камінь-Каширської громади, від щирого серця вітаємо вас із професійним святом.  Нехай у ваших душах завжди квітне любов, добро, злагода та мир. Дякуємо за вашу нелегку, але таку важливу працю, ви не просто даєте знання нашим дітям, а виховуєте світле та щасливе майбутнє нашої держави. Нехай успіх  ваших учнів буде гордістю для вашого серця, а кожен урок, даний вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але й віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрими, добрими, обізнаними, цікавими і чудовими учителями, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові. Зі святом!

10:43 03.10.2021

Вітаємо з Міжнародним днем музики!

Свято, яке об’єднує всіх, хто любить цей надзвичайний вид мистецтва і присвятив йому своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям, хто виховує юних музикантів або просто слухає, отримуючи велику насолоду від її звуків. Шановні музичні працівники нашої громади, дякуємо вам за талант, який отримали від Бога і розвиваєте його у наших дітях. Завдяки вам -  кожне свято неповторне.  Музичні композиції, які лунають від вас та ваших вихованців завжди наповнюють життя радістю та ентузіазмом.  У день професійного свята бажаємо ще більше творити та отримувати від цього тільки хороші емоції та здобутки. З Міжнародним днем музики!

23:13 30.09.2021

Нелегка, але гідна професія: Камінь-Каширських освітян вітали з професійним святом в області

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

15:13 30.09.2021

Вітаємо бібліотекарів з професійним святом!

Книга – це джерело мудрості, натхнення, цінних порад, де  ми можемо знайти відповіді на всі запитання. Сьогодні професійне свято у берегинь та пошановувачів книги – бібліотекарів. Від щирого серця вітаємо вас з Днем бібліотекаря. Завдяки вашим  установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий. Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали і заводили абонементні картки в бібліотеках. Підтримуйте вітчизняних авторів і знайомтеся із зарубіжними. Пам’ятайте, що книга - найкращий співрозмовник, порадник і друг. У нашій Камінь-Каширській громаді функціонують бібліотеки, які якісно надають послуги, з повагою ставляться до своїх читачів та радо знайомлять зі світом книги. Дякуємо, що безцінне джерело знань досі живе і ми можемо відчувати на дотик історію, яка закарбована на сторінках підручників. Нехай книга живе вічно, а професія бібліотекаря завжди буде затребуваною і приносить вам тільки приємні емоції, багато читачів та нових примірників. 

09:46 30.09.2021

У Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня музики та Всеукраїнського дня бібліотек

З нагоди прийдешніх свят - Міжнародного дня музики та Всеукраїнського дня бібліотек представники місцевої влади привітали працівників Дитячої школи мистецтв та Публічної бібліотеки Камінь-Каширської міської ради. Нагороди вручали – міський голова Віктор Пась, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, в.о. начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

21:16 28.09.2021

Вхід для адміністратора