A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

21 дитина пільгової категорії із закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської міської ради їдуть відпочивати у санаторій біля моря

На зустріч новим враженням, справжнім друзям, незабутнім пригодам, позитивним емоціям сьогодні, 13 вересня, вирушила група дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які проживають у сім'ях опікунів. Супроводжують учнів директор ОЗЗСО «Раково-Ліський ліцей» Олександр Кузьмич  та медсестра ЗЗСО «Камінь-Каширський ліцей» №2 Ольга Михальчук. Відпочинок триватиме до 28 вересня у дитячо-оздоровчому закладі «Глобус», що знаходиться в с.Приморське, Одеської області. Кошти на оздоровлення діток виділила Камінь-Кашиська міська рада. Щасливої дороги, вдалого відпочинку  та море позитивних емоцій  побажав діткам в.о. начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук. 

16:48 13.09.2021

В.о.начальника управління гуманітарної політики провів спільну нараду з працівниками Камінь-Каширського РВП ГУНП та РУ ГУ ДСНС у Волинській області

13 вересня 2021 року в.о.начальника управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради Сергій Лукашук спільно зі старшим інспектором з ювенальної превенції сектору превенції, капітаном поліції Вадимом Зубачем та провідним фахівцем сектору цивільного захисту Анатолієм  Слупачиком провели нараду. Під час зустрічі обговорили питання організації інформаційно-профілактичних заходів у закладах загальної середньої освіти на території Камінь-Каширської міської ради, зокрема, прийняли рішення провести в період з 13 по 25 вересня 2021 року в ЗЗСО інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятівником». Мета - роз’яснити учасникам освітнього процесу правила безпечної поведінки, зокрема в частині дотримання правил дорожнього руху, пожежної безпеки, цивільного захисту та інших питань безпеки життєдіяльності людини. Також продемонструють окремі зразки спеціальної техніки, спецзасобів, що використовують у службовій діяльності.

16:09 13.09.2021

У Камені-Каширському організували відкритий шахово-шашковий фестиваль

У неділю, 12 вересня 2021 року, в спортивній залі Камінь-Каширського вищого професійного училища, з ініціавтиви МЦФЗН «Спорт для всіх» відбувся відкритий шахово-шашковий фестиваль. Захід присвячений 825-й річниці міста Каменя-Каширського та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

14:08 13.09.2021

Відбулася зустріч професійної спільноти із заступниками директорів з навчально-виховної роботи «Організація освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році: орієнтири та можливості»

Консультанти "Центру професійного розвитку педагогічних працівників» провели нараду із заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти. Модератори зустрічі: директор ЦПРПП Камінь-Каширської міської ради Марина Ніщик; консультанти: Валентина  Олісейчик, Світлана Денисюк, Юрій Довжик, Тетяна Лесик , Ганна Лук’янчук.

15:57 10.09.2021

Графік проведення консультацій фахових професійних спільнот

Консультанти центру професійного розвитку педагогічних працівників Камінь-Каширської міської  ради проводять консультації  для фахових професійних спільнот.                                                                       

12:23 06.09.2021

Відбулося засідання розширеної колегії педагогічних працівників

Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року проводять серпневі педагогічні колегії, завдання яких полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи із реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, обумовити шляхи вирішення проблем, що виникають сьогодні в освітян.

16:08 01.09.2021

Вхід для адміністратора