A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

З Днем медичного працівника!

Шановні медичні працівники, від щирого серця вітаємо вас із професійним святом! У ваших руках - складна і відповідальна справа, яка потребує багато сили, витривалості, милосердя та мудрості. Пишаємося вашим професіоналізмом, терпінням і тим, що віддано виконуєте свій обов’язок. Велика вдячність за невтомну працю, щирі та відкриті серця. Завдяки вашій професійній майстерності у людей з’являється віра та надія на одужання і це – найголовніше. Сердечно бажаємо вам невичерпної енергії, нових професійних здобутків, міцного здоров’я, позитивних днів. Нехай завжди надихають нові справи, а віддана праця приносить фінансове благополуччя, родинний затишок та мир. Успіхів вам на професійній ниві!

01:20 20.06.2021

Форум "Лідери освітніх змін"

16 червня 2021 року у  Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся форум  «Лідери освітніх змін»  за підсумками ІІ етапу Всеукраїнського експерименту з теми: «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової  освіти» у Волинській області.

11:22 17.06.2021

Відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти

16 червня 2021 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти за участю в о. начальника управління гуманітарної політики Сергія Лукашука, працівників відділу освіти, працівників "Центру професійного розвитку педагогічних працівників" Камінь-Каширської міської ради, під час якої обговорили нагальні питання:

14:14 16.06.2021

В.о начальника управління гуманітарної політики Сергій Лукашук та старший інспектор з ювенальної превенції Зубач Вадим підписали Меморандум про співпрацю

16 червня 2021 року в.о начальника управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради  Сергій Лукашук та старший  інспектор з ювенальної превенції  сектору превенції Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області Зубач Вадим підписали Меморандум про співпрацю. Мета угоди – налагодити ефективне співробітництво, чітко визначити взаємні забов'язання щодо проведення профілактичної роботи, порядку розгляду фактів правопорушень, вчинених дітьми та стосовно них, а також створити безпечне середовище для учасників освітнього процесу в закладах освіти.

11:33 16.06.2021

Випускники закладів загальної середньої освіти пройшли всі етапи ЗНО

15 червня закінчилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Сьогодні випускники складали ЗНО з географії. Пункти тестування з географії працювали і на базі двох ліцеїв міста  Каменя-Каширського .

13:57 15.06.2021

ФК "Камінь-Каширський" виграли поєдинок із ФК "Шахтар"(Нововолинськ)

Перша «Дитячо-юнацька футбольна ліга Волині 2021» триває. 9 червня у місті Камінь-Каширський відбувся четвертий  футбольний турнір між місцевою командою ФК «Камінь-Каширський» та ФК «Шахтар» із Нововолинська. У нелегкій боротьбі першість вибороли вихованці Камінь-Каширської «Дитячо-юнацької спортивної школи» на чолі із тренером Бродовським Ігорем Степановичем з рахунком 2:0.  Пишаємося сильними та відчайдушними юнаками і бажаємо побільше захоплюючих матчів та перемог, величезного оптимізму!

15:36 09.06.2021

Народний аматорський ансамбль народної пісні "Родовід" здобули найвищу нагороду - Гран-прі на Всеукраїнському конкурсі-фестивалі

5 червня у місті Житомир відбувся третій Всеукраїнський фестиваль-конкурс народного хорового мистецтва ім. І. Сльоти "А льон цвіте". Участь взяли більше трьох десятків ансамблів та хорів з різних регіонів України, котрі змагалися за призові місця та гран-прі фестивалю. Високоповажне журі конкурсу на чолі з головою Петром Андрійчуком (професор Київського національного університету, Заслужений працівник культури України) гідно  оцінили Камінь-Каширський народний аматорський ансамбль народної пісні "Родовід", керівник Заслужений працівник культури України - Людмила Довгун та присудили найвищу нагороду – Гран-прі.

14:46 08.06.2021

Вхід для адміністратора