A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління гуманітарної політики
Камінь-Каширської міської ради

ФК "Камінь-Каширський" виграли поєдинок із ФК "Шахтар"(Нововолинськ)

Перша «Дитячо-юнацька футбольна ліга Волині 2021» триває. 9 червня у місті Камінь-Каширський відбувся четвертий  футбольний турнір між місцевою командою ФК «Камінь-Каширський» та ФК «Шахтар» із Нововолинська. У нелегкій боротьбі першість вибороли вихованці Камінь-Каширської «Дитячо-юнацької спортивної школи» на чолі із тренером Бродовським Ігорем Степановичем з рахунком 2:0.  Пишаємося сильними та відчайдушними юнаками і бажаємо побільше захоплюючих матчів та перемог, величезного оптимізму!

15:36 09.06.2021

Народний аматорський ансамбль народної пісні "Родовід" здобули найвищу нагороду - Гран-прі на Всеукраїнському конкурсі-фестивалі

5 червня у місті Житомир відбувся третій Всеукраїнський фестиваль-конкурс народного хорового мистецтва ім. І. Сльоти "А льон цвіте". Участь взяли більше трьох десятків ансамблів та хорів з різних регіонів України, котрі змагалися за призові місця та гран-прі фестивалю. Високоповажне журі конкурсу на чолі з головою Петром Андрійчуком (професор Київського національного університету, Заслужений працівник культури України) гідно  оцінили Камінь-Каширський народний аматорський ансамбль народної пісні "Родовід", керівник Заслужений працівник культури України - Людмила Довгун та присудили найвищу нагороду – Гран-прі.

14:46 08.06.2021

Презентація збірки «Камінь-Каширське Полісся. З історії краю»

18 травня щорічно в Україні відзначають «Міжнародний день музеїв». Цьогоріч з нагоди свята директорка Камінь-Каширського  краєзнавчого музею Наталія Пась презентувала авторську книгу «Камінь-Каширське Полісся. З історії краю». Керівництво міста та району активно сприяли виданню збірки і присвятили її 30-й річниці Незалежної України, а також 40 – річчю з дня створення музею. З гордістю та великою шаною ставмося до цінного сховища історичних пам’яток. Збережімо минуле нашим нащадкам!

13:28 18.05.2021

Вхід для адміністратора